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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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산초와 초피 잎의 항균활성
Food Science and Preservation
2000 .06
수학적 정량평가모델을 이용한 Vibrio parahaemolyticus의 성장 예측모델의 개발
한국식품과학회지
2004 .04
Occurrence of Vibrio parahaemolyticus in Fishery Products from the Southwestern Coast of Korea
Food Science and Biotechnology
2006 .08
남해안연안에 분포되어 있는 Vibrio Parahaemolyticus의 성상 및 Grapefruit Seed Extract 처리에 의한 향균효과
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
수산물에서 V. parahaemolyticus의 검출 방법 및 저감 방안
Safe Food
2007 .01
산초와 초피 잎의 화학성분
Food Science and Preservation
2000 .06
굴에서 병원성 · 비병원성 Vibrio parahaemolyticus 예측 모델 개발 및 행동 비교 연구
한국식품영양과학회지
2019 .12
[P8-99] The Antioxidative and Immunomodulatory Effects of Zanthoxylum Schinifolium Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Oxidative Stability and Anti-Inflammatory Effect according to Pre-Treatment Conditions of Zanthoxylum schinifolium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
[P5-34] Monitoring of Vibrio parahaemolyticus Contaminated Level in Fishery Products, Korea, 2006
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
마라소스 주원료인 고추 및 산초 에탄올추출물의 항산화 및 항비만 효과
한국식품영양과학회지
2013 .10
Effect of Diluent Salt Concentration and pH on the Enumeration of Vibrio parahaemolyticus by Direct Plating on Selective Agar
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Antibacterial Activity of Essential Oils from Zanthoxylum piperitum A.P. DC. and Zanthoxylum schinifolium
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Phenolic Compounds and Anti-Wrinkling Activity of Ethanol Extracts from Seeds of Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antimicrobial-Resistance Profiles and Virulence Genes of Vibrio parahaemolyticus Isolated from Seawater in Wando Area
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
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