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Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparison of Beta-Carotene Bioavailability Between Fresh Carrots and Freshly Squeezed Carrots Juice Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Investigation on the Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Black Carrot Powder and Its Potential Utilization in Yanggeng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant activities of carrot and cherry tomato juices prepared using various extractors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Quality characteristics of fresh cut apples during storage according to processing steps and browning inhibitor treatment
Food Science and Preservation
2023 .06
Quality characteristics and Antioxidant Activities of Organic and Conventional Perilla Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Strawberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Anti-inflammatory Potentials of Carrot (Daucus carota L.) Leaves from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고형분과 액상의 분리 및 형상을 달리한 대용량 당근 레토르트 제품의 52주 저장기간에 따른 품질변화 특성
산업식품공학
2016 .01
Development of Optimum Drying Processing for Improvement of Dried Carrot Chips Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Frying Oil, Temperature and Time on the Quality of Deep-Fat Fried Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality characteristics of collagen stick jelly made with mixed powder of apple, carrot and tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
주황색과 자색 당근의 가열 방법에 따른 품질특성, 생리활성 물질 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2023 .04
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