지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 결론
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Robust Pretreatment in Combination with Ultrasound Assisted Surfactant to Increase the Enzymatic Hydrolysis
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Study of sugar production from rice husk based on the impact of subcritical water and enzymatic hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
제지공정에서 발생하는 폐섬유를 이용한 당화공정의 수율 향상과 비용 절감을 위한 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Chicken Breast Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
황산가수분해를 통한 백합나무의 고동도 단당 생산
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Enhanced Mild Alkaline Pretreatment of Eucalyptus Pellita Using Ultrasound-Assisted Surfactant Technology
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
감마선 조사 처리에 의한 결명자 줄기의 전처리와 효소가수분해 효과
한국약용작물학회지
2018 .04
Determining Optimum Condition of Acid Hydrolysis Technique for Food Waste Reduction
한국토양비료학회지
2017 .12
알칼리 전처리에 따른 목질 바이오매스의 화학조성 변화가 효소가수분해에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
Effect of Enzymatic Hydrolysis and Drying Method on Black Soldier Fly Larvae Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Enzymatic Hydrolysis under High Pressure on Tenderization of Burdock
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Effect of Tenebrio molitor Larvae Following Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimum Reaction Condition of Enzymatic Hydrolysis for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Manufacturing Process of Low-Molecular Weight Peptide Mixture from Fish Scales-Derived Collagen through Sequential Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Solubilization of Polysaccharide and Functional Components from Root Crops by Pilot-Scale Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in the Amino Acid Profiles of Tenebrio molitor Larvae Following Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Two-Stage Pretreatment of Reed (Phragmites Australis) on Glucose Conversion and Ethanol Production Enhancement
산림바이오에너지
2019 .12
The Effect of Bone Regeneration on the Enzymatic Hydrolysis Characteristics of Boiled Soup Extracted from Samgyetang Materials as Affected by Different Types of Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
African tulip tree 염기 전처리재의 효소당화 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Alkaline Hydrogen Peroxide 전처리가 신갈나무의 탈구조화 및 효소당화에 미치는 영향
산림바이오에너지
2020 .07
0