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이용수
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 결론
Literature Cited
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2020 .12
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한국축산식품학회지
2018 .01
Influence of Primary Emulsion Ratio on Color Expression and Stability of Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Beet Red Pigment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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2016 .10
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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한국축산식품학회지
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2018 .02
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
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한국축산식품학회지
2018 .01
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한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
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한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
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펄프·종이기술
2018 .02
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한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Stability and antioxidant effect of rapeseed extract in oil-in-water emulsion
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Effect of Antioxidant Type on the Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
VAE 에멀션의 배합 및 PVA 분자량이 잉크젯 용지의 품질에 미치는 영향
펄프·종이기술
2022 .06
VAE 에멀션과 수계수지 바인더의 프리코팅층 적용이 도공지 물성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2023 .02
Emulsion Mapping in Pork Meat Emulsion Systems with Various Lipid Types and Brown Rice Fiber
한국축산식품학회지
2015 .01
초고속 및 초고압 균질을 이용한 달맞이꽃 종자유 에멀젼 제조 및 특성분석
산업식품공학
2019 .01
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