메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색
질문

논문 기본 정보

자료유형
학술대회자료
저자정보
Wang Da (Hannam University) Meiyu Zhang (Hannam University) Jae-Min Oh (Dongguk University) Jaeyeong Choi (Hannam University) Seungho Lee (Hannam University)
저널정보
한국분석과학회 한국분석과학회 학술대회 제66회 한국분석과학회 춘계학술대회 [초록집]
발행연도
2021.5
수록면
134 - 134 (1page)

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색
질문

이 논문의 연구 히스토리 (2)

초록· 키워드

오류제보하기
Titanium dioxide (TiO<SUB>2</SUB>) and silica dioxide (SiO<SUB>2</SUB>) nanoparticle sare widely used as food additives to maintain or enhance the texture, flavor, color, consistency, quality, and nutrient bioavailability of food products.
Studies have revealed that food-relevant nanoparticles may be harmful to the human body. Development of effective methods for quantification and characterization is thus needed. Filed-flow fractionation (FFF) is one of the effective techniques for separation and characterization of nano to microparticles.
In this study, we have investigated the feasibility of the asymmetrical flow field-flow fractionation (AsFlFFF) and sedimentation field-flow fractionation (SdFFF) for separation, quantification and characterization of TiO<SUB>2</SUB>andSiO<SUB>2</SUB> in food that contains sucrose and casein.
Results show^_@span style=color:#999999 ^_# ... ^_@/span^_#^_@a href=javascript:; onclick=onClickReadNode('NODE10558007');fn_statistics('Z354','null','null'); style='color:#999999;font-size:14px;text-decoration:underline;' ^_#전체 초록 보기^_@/a^_#

목차

등록된 정보가 없습니다.

참고문헌 (0)

참고문헌 신청

함께 읽어보면 좋을 논문

논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!

이 논문의 저자 정보

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0