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Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
미선나무 잎 추출물을 이용한 음료 개발 및 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2023 .04
Metabolomic Analysis Ethanol Extracts from Leaves of Abeliophyllum distichum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
참당귀(Angelica gigas Nakai)잎 용매추출에 따른 생리활성
한국식품영양학회지
2021 .01
참취(Aster scaber) 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
에탄올 농도별 당유자 잎의 최적추출조건 및 생리활성 평가
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
추출방법에 따른 미숙사과 추출물의 유용성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
추출 용매에 따른 개똥쑥 차 추출물의 페놀 성분과 항산화 활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Effects of different cultivated regions on bioactive compound content and antioxidant activity of aronia (Aronia melanocarpa)
Food Science and Preservation
2020 .07
추출용매에 따른 비단풀 추출물의 항산화 및 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
Anti-oxidant Activities of the Hemp (Cannabis sativa L.) Seeds Extracts In Vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
에탄올 농도에 따른 미나리 추출물의 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2015 .06
산딸나무(Cornus kousa) 열매 추출물의 생리활성
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Optimization of Extraction Conditions for Ethanol Extract of Citrus Peels Using Response Surface Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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