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Ethnic differences in attitudes, beliefs, and patterns of meat consumption among American young women meat eaters
Nutrition Research and Practice
2023 .02
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Nutrition Research and Practice
2023 .02
대두 뿌리혹에서 추출한 레그헤모글로빈을 이용한 대체육 패티 개발
동아시아식생활학회지
2021 .08
Meat Quality Affected by the Foodborne Pathogen Contamination in Livestock Products
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
성인 소비자의 육류 안전성에 대한 우려도 및 육류 관련 표시제 이용 실태 분석
동아시아식생활학회지
2019 .08
The Associations between Meat Group Consumption and Acute Myocardial Infarction Risks in an Iranian Population: a Case-Control Study
Clinical Nutrition Research
2019 .01
오리사료에 어성초 펠렛 첨가 급여로 오리혈액성상과 육색도에 미치는 영향 평가
한국환경과학회지
2021 .05
채소 및 육류 섭취의 상대적인 선호도와 암 발생의 연관성: 국민건강보험공단 국민건강정보자료 활용
대한지역사회영양학회지
2021 .06
배양육이란 무엇인가?
생명과학회지
2021 .06
A combination of red and processed meat intake and polygenic risk score influences the incidence of hyperuricemia in middle-aged Korean adults
Nutrition Research and Practice
2024 .10
A combination of red and processed meat intake and polygenic risk score influences the incidence of hyperuricemia in middle-aged Korean adults
Nutrition Research and Practice
2024 .10
A monitoring study of ultra-fine particles depending on meat cooking methods
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Virulence Potential of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli Isolates from the Retail Meats and Meat By-Products in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
가공식품 중 육류 함량을 고려한 일상적인 육류 섭취량 분포 추정 연구: 국민건강영양조사 자료(2009년) 활용
대한지역사회영양학회지
2020 .04
고기구이 초미세먼지 내 콜레스테롤 및 산화 잠재력과의 관계
한국대기환경학회지(국문)
2018 .10
Estimation of the Demand Elasticities of Meat in South Korea: A System-wide Approach
Journal of The Korean Data Analysis Society
2015 .01
국내 육류 수요탄력성 추정에 관한 연구
Journal of The Korean Data Analysis Society
2019 .01
A study on gaseous pollutants concentrations in meat cooking with micro-environmental conditions
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
식품관련 라이프 스타일에 따른 소비자유형별 특성과 기후친화적 식품소비행동 분석
한국지역사회생활과학회지
2016 .08
우리나라 쇠고기 소비 행태 변화에 의한 이산화탄소 배출 변화량 예측
한국대기환경학회지(국문)
2015 .08
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