지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
SUBJECTS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
A combination of red and processed meat intake and polygenic risk score influences the incidence of hyperuricemia in middle-aged Korean adults
Nutrition Research and Practice
2024 .10
Ethnic differences in attitudes, beliefs, and patterns of meat consumption among American young women meat eaters
Nutrition Research and Practice
2023 .02
Ethnic differences in attitudes, beliefs, and patterns of meat consumption among American young women meat eaters
Nutrition Research and Practice
2023 .02
가공식품 중 육류 함량을 고려한 일상적인 육류 섭취량 분포 추정 연구: 국민건강영양조사 자료(2009년) 활용
대한지역사회영양학회지
2020 .04
The Associations between Meat Group Consumption and Acute Myocardial Infarction Risks in an Iranian Population: a Case-Control Study
Clinical Nutrition Research
2019 .01
식육 및 식육가공품 섭취에 따른 안전성 및 식중독 위험성 인식
한국식품조리과학회지
2016 .01
채소 및 육류 섭취의 상대적인 선호도와 암 발생의 연관성: 국민건강보험공단 국민건강정보자료 활용
대한지역사회영양학회지
2021 .06
대두 뿌리혹에서 추출한 레그헤모글로빈을 이용한 대체육 패티 개발
동아시아식생활학회지
2021 .08
성인 소비자의 육류 안전성에 대한 우려도 및 육류 관련 표시제 이용 실태 분석
동아시아식생활학회지
2019 .08
Impact of dietary risk factors on cardiometabolic and cancer mortality burden among Korean adults: results from nationally representative repeated cross-sectional surveys 1998–2016
Nutrition Research and Practice
2020 .08
Impact of dietary risk factors on cardiometabolic and cancer mortality burden among Korean adults: results from nationally representative repeated cross-sectional surveys 1998–2016
Nutrition Research and Practice
2020 .08
오리사료에 어성초 펠렛 첨가 급여로 오리혈액성상과 육색도에 미치는 영향 평가
한국환경과학회지
2021 .05
배양육이란 무엇인가?
생명과학회지
2021 .06
우리나라 쇠고기 소비 행태 변화에 의한 이산화탄소 배출 변화량 예측
한국대기환경학회지(국문)
2015 .08
Virulence Potential of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli Isolates from the Retail Meats and Meat By-Products in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
A monitoring study of ultra-fine particles depending on meat cooking methods
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
기후변화에 대한 소비자 인식과 육류소비
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2015 .04
식품관련 라이프 스타일에 따른 소비자유형별 특성과 기후친화적 식품소비행동 분석
한국지역사회생활과학회지
2016 .08
고기구이에서 발생하는 대기오염물질의 배출 특성
한국기후변화학회지
2015 .12
Gender Perspectives on the Relationship between Red and Processed Meat Intake and Colorectal Cancer: A Systematic Review and Meta-Analysis
Korean Journal of Health Promotion
2018 .01
0