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Cultivation Period and Optimal Temperature Settings Required During the Growth Stages of Gastrodia elata
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Effect of High Temperature, Daylength, and Reduced Solar Radiation on Potato Growth and Yield
한국농림기상학회지
2016 .01
Growth Characteristics among Soil Types for Production of Gastrodia elata Tuber
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
The Culture Soil Composition and Ratio Setting for Indoor Growth of Gastrodia elata
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Characterization of Tree Species as Alternatives to Oak for the Cultivation of Gastrodia elata in Indoor Facilities
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Tuber rot of Gastrodia elata by Fusarium spp.
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
최근 국내 표고 재배사의 온도, 습도 변화 성향 조사
한국버섯학회지
2018 .01
증자시간에 따른 생천마의 품질특성 변화
한국식품영양학회지
2024 .02
참나무 소경목(小徑木)을 이용한 천마재배기술 연구
한국버섯학회지
2017 .01
수량화방법Ⅰ을 활용한 천마의 토양적성도 설정
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Changes in Bioactive and Odorous Compounds in Gastrodia elata Extracts with Extraction Temperatures
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Screening for effective organic farming materials for the control of tuber rot of Gastrodia elata caused by Fusarium spp.
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
천마의 젖산발효에 따른 이취성분 및 Parishin 유도체의 변화
한국식품영양학회지
2017 .10
유산균 발효천마(Gasatrodia elata Bl.)의 항산화 효과 및 고혈압모델 쥐(SHR)에서의 혈압조절능력 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Studies on Antioxidant Activity and Component Change of the Fermented extract of Gastrodia elata Bl.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Gastrodia elata with Various Steaming Times as Beauty Food Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고온성 백색 팽이버섯 '백중' 육성경과 및 품종 특성
한국버섯학회지
2015 .01
당화방법에 따른 유산균 발효천마의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .10
ICT 기반 표고버섯 스마트 재배시설 모델개발
한국버섯학회지
2018 .01
Deodorization Effect of Supercritical Carbon Dioxide Extraction on Gastrodia elata Powder
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
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